Maancirkel / Vrouwentempel

Maancirkel / Vrouwentempel

Maancirkel / vrouwentempel

Welkom mooie vrouw.

Welkom in de sacred space die we samen creëren in een maancirkel. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je ‘zusters’ is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben.
Voel je gedragen door het eeuwenoude krachtveld van sisters. Tijdens deze volle maancirkel verbinden we ons met ons hart en baarmoeder, mediteren en delen wat in ons leeft zonder oordeel en in alle veiligheid.
Mijn sjamanendrum zal ons begeleiden.

Door af te stemmen op de kracht van de Maan en mee te bewegen met de cyclus van de maan, werkt deze kracht ook met jou mee. Hierdoor ontstaat een flow, waarin je in afstemming bent met de natuur en haar krachten. Je gaat dan manifesteren met de Magie van de Maan. Je komt meer in jouw unieke kracht te staan. Vrouwen in hun kracht zijn in verbinding met hun instinctieve natuur en luisteren naar hun Hart en de Stem van de Ziel. 

Wanneer vrouwen in afstemming met de Maan in een Cirkel gaan zitten, sluiten wij aan op een oeroude traditie van vrouwen. We maken (opnieuw) contact met een collectief Veld van VrouwenKracht. In dat veld zit veel mystieke wijsheid en kracht. Maar ook het trauma van de Heksenjacht en de Zusterwond. Hierom open je een MaanCirkel altijd met een ritueel openingsgebed. Zo eer en respecteer je de natuurkrachten die hieraan verbonden zijn en zo wordt de MaanCirkel beschermd. En ontstaat er een veilige bedding voor het Proces van een MaanCirkel.

Dit zijn processen van verbinding met jezelf en met jouw vrouwelijke kracht. Processen van het verbinden van je hart met je baarmoeder. Processen van heling, transformatie en groei. Delen wat er in je leeft, thuiskomen in jezelf, dieper zakken in jouw innerlijke wijsheid. Weer helemaal in contact komen met vrouwelijke sensualiteit en zachtheid. 

Met Volle Maan is de maan volledig zichtbaar en helemaal in haar kracht. Wat onbewust is wordt zichtbaar en komt in het licht. De krachtvelden van die actuele maan zijn in volle gang en manifesteren zich ook openlijk en zichtbaar. Dit vraagt om een bewust en oordeelloos Zusterschap. Met een oprechte verbinding tussen de MaanZusters waarbij iedereen zichzelf draagt en spreekt en handelt vanuit een open hart.

Een Volle MaanCirkel leent zich bij uitstek voor een gezamenlijk avontuur: een Spirituele reis van transformatie, verdieping en zelfontwikkeling. 

Tijdens Volle Maan kan het “Echte Werk” worden gedaan. Waarbij men zich richt op LichtWerk, DiepteWerk en HelingsWerk. 

De vollemaan cirkels zijn een gesloten cirkel. Vrouwen verbinden zich voor een heel seizoen( 5 volle manen) en komen iedere twee maanden samen in cirkel. Hierdoor is er ruimte voor diepgang, veiligheid, vertrouwen en transformatie.

Let op de cirkel is vol met 12 vrouwen.

Data:

  • Zondag 9 oktober 19:00 – 21:30 uur
  • Zondag 11 december 19:00 – 21:30 uur
  • Zondag 5 februari 19:00 – 21:30 uur
  • Vrijdag 7 april 19:00 – 21:30 uur
  • Zondag 4 juni 19:00 – 21:30 uur

Deelname aan een maancirkel vraagt een investering van € 125,- per seizoen.

Als je mee wilt doen, vraagt dit om een commitment. Je kiest heel bewust om iedere bijeenkomst aanwezig te zijn en je gaat met elkaar de verbinding aan. Een Maancirkel is een spirituele reis die je samen maakt. Waarin ruimte voor iedereen is, om zich persoonlijk te ontwikkelen. Hiervoor is de veiligheid van een besloten cirkel nodig. In deze beslotenheid kunnen transformatieve processen plaatsvinden

Opgeven voor een maancirkel doe je door contact te maken met Tiaka. We spreken elkaar even om kennis te maken en wederzijds te voelen of er een “klik”is. Mail me even op info@studiotiaka.nl of bel me op 06-55955052.

Ik ontmoet je graag in de vollemaan cirkel mooie vrouw!