Reviews

Reviews

Gemma

Voor een reeks sessies ademtherapie ben ik bij Tiaka terecht gekomen. Ik heb Tiaka leren kennen als een mooie vrouw. Zij geeft vertrouwen, liefde, is eerlijk en oprecht, goedlachs en een warme persoonlijkheid. De behandelingen passen precies bij wat er op dat moment nodig is, dat weet Tiaka intuïtief. Eerst een coachgesprek, waar ik duidelijk maar liefdevol op mijn patronen werd gewezen en vervolgens kreeg ik een behandeling (ademtherapie, acces bars, algehele energiebehandeling, of combinatie hiervan). De behandelingen waren voor mij doeltreffend; loslaten van belastende energie, overtuigingen en patronen, mezelf en anderen opnieuw leren liefhebben en met een andere blik de wereld in leren kijken. Het was een heel effectieve en fijne ervaring, met blijvend resultaat.

Gemma
Sandra

Tiaka voelt intuïtief aan wat je nodig hebt om blokkades uit het verleden los te laten en begeleid je op een zachte wijze, middels yoga e/o Balance Breathing, om volledig in het NU in je kracht te komen staan.

Sandra
Chantal

Een yogales bij Tiaka is altijd anders, en altijd bijzonder! Ze voelt feilloos aan wat er in de groep speelt en welke les en oefeningen die dag passend zijn. Veel variatie, gebaseerd op jaren ervaring en veelzijdigheid aan kennis. Daarbij houdt ze in de lessen een mooie balans tussen het fysieke en het spirituele. Ik voel me na een yogales van Tiaka altijd fijn, lichter en dichter bij mezelf!

Chantal
Ruud

Zes jaar geleden ben ik gestart met yoga om meer rust te krijgen. Vanaf het eerste moment voelen de Hatha- en meditatielessen die ik bij Tiaka volg heel vertrouwt. Ze voelt de behoefte van de groep goed aan waardoor iedere deelnemer na afloop het idee heeft dat de les speciaal op hem/haar is afgestemd.

Ruud
Cassandra

Tiaka is de meest liefdevolle en inspirerende vrouw die ik ken! Zo is haar werkwijze ook! Ontzettend bijzonder hoe ze je altijd weer helpt de verbinding met jezelf terug te vinden.

Cassandra
Peggy

Een sessie bij Tiaka is voor mij als een warm bad. Ze is zorgzaam, liefdevol en geeft mij een veilig gevoel. Ik kan bij haar helemaal mezelf zijn, waardoor ik mij ook echt open kan stellen bij haar. Door de jaren heen heb ik gemerkt, dat ik dat echt niet bij iedereen kan, maar bij Tiaka wel. Hierdoor ervaar ik diepgaande sessies met een hele diepe verbinding en healing. Tiaka is uniek met haar manier van werken. En ze blijft zich ontplooien en groeien, waardoor ze steeds nieuwe stukken in mij kan raken. Ik ben dankbaar, dat zij op mijn pad is gekomen en hoop nog vele nieuwe uitdagingen met haar aan te kunnen gaan en zo weer persoonlijk te groeien.

Peggy
Eva

Toen ik ongeveer 7 jaar geleden bij Tiaka een proefles yoga deed, wist ik het gelijk. Haar energie en liefdevolle begeleiding van yoga, meditatie en later de yoga weekenden, ademtherapie, de begeleidende meditaties, de vrouwencirkel en alle reizen die ik samen met Tiaka heb gemaakt in de afgelopen 7 jaar heeft er voor gezorgd dat ik weer mijzelf mag zijn en dat ik weer naar mijn eigen ik kan kijken. Ik zei laatst nog tegen Tiaka...."je bent mijn goeroe" 😇

Eva
Edyta

Ik volg bij Tiaka 1 op 1 sessies: eerst voor Balance Breathing en nu voor energiewerk. Tiaka voelt bij mij wat er nodig is om mij in verbinding met mij hogerezelf te brengen. Elke keer is het voor mij een bijzonder reis. Er vallen lagen van mij af: verdriet, pijn , boosheid. Ik voel me veilig bij Tiaka en ik heb volledige vertrouwen in haar. Ik blijf mijn hele leven dankbaar dat ik haar mocht ontmoeten... dank je wel dat je er bent 💖🙏

Edyta
Karin

Een uurtje Yoga bij Tiaka is een uurtje weg uit de dagelijkse dingen. Het voelt als speciaal voor jou gemaakt, de oefeningen zijn precies wat je nodig hebt. Tiaka is een warme, hartelijke en invoelende vrouw met een aangename stem. Als ik mezelf een echt kadootje wil geven, dan boek ik een ademreis bij Tiaka. Een unieke ervaring !!

Karin
Ton

Sinds 3,5 jaar volg ik diverse yogalessen bij Tiaka. Vooral bewegingen en strekkingen die het lijf nodig heeft om het statische kantoorleven te compenseren. Van enkel tot nek worden alle beweegbare gewrichten systematisch geactiveerd op een rustige manier en zonder spierpijn. Na 1,5 jaar had ik de moed om een meer meditatieve les te volgen. Niet makkelijk om 15 tot 30 min in meditatiezit te verblijven, maar Tiaka nam ons mee en leidde ons naar de stilte in onszelf en haalde de onrust uit ons hoofd en lijf. Nu kan ik niet meer zonder en voel dat ik mezelf beter van de drukte om me heen kan afsluiten en daardoor een fijner leven leidt als voorheen. 

Ton