Reviews

Reviews

Femke

Gebiedsmanager

Ik volg al een tijdje yogalessen en individuele sessies bij Tiaka. Haar manier van werken spreekt mij erg aan. De sessies zijn steeds anders en daardoor verassend. Haar aanpak is heel persoonlijk en ze voelt heel goed aan wat je nodig hebt op dat moment. Ik ervaar na elke sessie dat er ruimte in mijn hoofd is ontstaan en energie om aan de slag te gaan met haar nuttige adviezen. Precies wat ik af en toe nodig heb naast mijn drukke baan en privé leven.

Femke
Willem

Met liefdevolle, toegewijde en persoonlijke aandacht heeft Tiaka mij in een stressvolle periode geholpen. In het voorafgaande gesprek creëerde zij een veilige omgeving waarin de ruimte ontstond mijn ‘onrust in mijn gedachte en het worstelen daarmee’ aan haar voor te leggen. In gesprekken heeft zij mij in de eigen waarde gelaten en zijn we samen op zoek gegaan naar wat ik nodig had. Met gerichte therapie, die zij per sessie afstemde op de behoefte van het moment, helpt zij verlichting in lichaam en geest te brengen. Ik ben haar hier dankbaar voor.

Willem
Rick

Sinds maart dit jaar kom ik bij Tiaka, al de eerste ontmoeting voelde ik dat ze rust uitstraalt. Het was een warm welkom, een kennismakingsgesprek waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ik doe de Body Remember Trauma Therapy, merk aan mijzelf dat ik evenwichtiger ben geworden. Dingen beter aankan, en nare ervaringen een plek kan geven, de welbekende "rugzak". Het blijft bijzonder wat er in zo'n sessie met je gebeurt. Ik ben blij dat ik met haar in contact ben gekomen.

Rick
Ricardo

Leraar basisonderwijs

Mijn beroep als leraar is prachtig en geeft tegelijkertijd vele uitdagingen. Mijn perfectionisme, loyaliteit en onopgeloste emoties door de jaren heen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat ik in een burn-out terechtkwam. Het lichaam dat op de rem trapt, zorgt niet alleen voor fysieke ongemakken, maar ook mentaal kan er van alles met je gebeuren. Onzekerheid over het lichaam dat niet meer functioneert en hoe kan ik goed en lief zijn voor mezelf in de toekomst? De onrust in mijn lichaam zat diep verborgen in mijn cellen en op dat moment kwam ik bij Tiaka terecht. Jezelf open stellen en op een innerlijke reis gaan, kan voor veel mensen behoorlijk spannend zijn. Dit was voor mij niet anders, echter zorgde Tiaka gedurende de eerste sessie meteen dat het goed voelde. In haar 'huiselijke' omgeving vol begrip en liefde ging ik dit avontuur samen met haar aan. Tijdens deze sessies werd steeds gekeken naar wat ik nodig had en wat op dat moment het beste voelde. Vooral het keyword 'voelen' is iets wat ik van Tiaka heb meegekregen. Hier oefen ik nog elke dag mee, want in onze maatschappij zijn wij geneigd om het hoofd te laten spreken. Voelen, voelen en nog eens voelen... Bedankt, Tiaka!

Ricardo
Irma

Adjunct-directeur basisonderwijs

Tiaka ken ik ruim 10 jaar. Naast de heerlijke yoga lessen die ik wekelijks bij haar volg is er inmiddels ook een fijne band opgebouwd van vertrouwen en verbinding. Dit is voor mij belangrijk om mij open te kunnen stellen voor een therapiesessie. Met zekere regelmaat heb ik een sessie bij Tiaka gevolgd. De sessies hebben tot gevolg dat de spanning in mijn lichaam zich vrij kan geven. De sessies body stress release geven een ontlading, ontspanning en energie aan mijn lichaam. In mijn dagelijks werk waar ik regelmatig te maken heb met spanning en stress is het een waardevolle combinatie. Ik raad je aan om een therapie sessie bij Tiaka te volgen. Het helpt je in je lichaam te zakken en dat te laten gaan wat er niet past. Kortom balans te vinden.

Irma
Erik

Afdelingshoofd duurzaamheid bij bouwbedrijf

Tiaka heeft me begeleidt op een waardevolle en bijzondere reis naar innerlijke rust. Waar ik dankzij dit traject grote stappen heb kunnen zetten. Ze heeft een verfrissende intuïtieve aanpak en diepgaande kennis en spirituele wijsheid. Haar professionaliteit maakte de ervaring des te waardevoller. Ik kan Tiaka van harte aanbevelen!

Erik
Gemma

Voor een reeks sessies ademtherapie ben ik bij Tiaka terecht gekomen. Ik heb Tiaka leren kennen als een mooie vrouw. Zij geeft vertrouwen, liefde, is eerlijk en oprecht, goedlachs en een warme persoonlijkheid. De behandelingen passen precies bij wat er op dat moment nodig is, dat weet Tiaka intuïtief. Eerst een coachgesprek, waar ik duidelijk maar liefdevol op mijn patronen werd gewezen en vervolgens kreeg ik een behandeling (ademtherapie, acces bars, algehele energiebehandeling, of combinatie hiervan). De behandelingen waren voor mij doeltreffend; loslaten van belastende energie, overtuigingen en patronen, mezelf en anderen opnieuw leren liefhebben en met een andere blik de wereld in leren kijken. Het was een heel effectieve en fijne ervaring, met blijvend resultaat.

Gemma
Sandra

Tiaka voelt intuïtief aan wat je nodig hebt om blokkades uit het verleden los te laten en begeleid je op een zachte wijze, middels yoga e/o Balance Breathing, om volledig in het NU in je kracht te komen staan.

Sandra
Chantal

Een yogales bij Tiaka is altijd anders, en altijd bijzonder! Ze voelt feilloos aan wat er in de groep speelt en welke les en oefeningen die dag passend zijn. Veel variatie, gebaseerd op jaren ervaring en veelzijdigheid aan kennis. Daarbij houdt ze in de lessen een mooie balans tussen het fysieke en het spirituele. Ik voel me na een yogales van Tiaka altijd fijn, lichter en dichter bij mezelf!

Chantal
Ruud

Zes jaar geleden ben ik gestart met yoga om meer rust te krijgen. Vanaf het eerste moment voelen de Hatha- en meditatielessen die ik bij Tiaka volg heel vertrouwt. Ze voelt de behoefte van de groep goed aan waardoor iedere deelnemer na afloop het idee heeft dat de les speciaal op hem/haar is afgestemd.

Ruud
Cassandra

Tiaka is de meest liefdevolle en inspirerende vrouw die ik ken! Zo is haar werkwijze ook! Ontzettend bijzonder hoe ze je altijd weer helpt de verbinding met jezelf terug te vinden.

Cassandra
Peggy

Een sessie bij Tiaka is voor mij als een warm bad. Ze is zorgzaam, liefdevol en geeft mij een veilig gevoel. Ik kan bij haar helemaal mezelf zijn, waardoor ik mij ook echt open kan stellen bij haar. Door de jaren heen heb ik gemerkt, dat ik dat echt niet bij iedereen kan, maar bij Tiaka wel. Hierdoor ervaar ik diepgaande sessies met een hele diepe verbinding en healing. Tiaka is uniek met haar manier van werken. En ze blijft zich ontplooien en groeien, waardoor ze steeds nieuwe stukken in mij kan raken. Ik ben dankbaar, dat zij op mijn pad is gekomen en hoop nog vele nieuwe uitdagingen met haar aan te kunnen gaan en zo weer persoonlijk te groeien.

Peggy
Eva

Toen ik ongeveer 7 jaar geleden bij Tiaka een proefles yoga deed, wist ik het gelijk. Haar energie en liefdevolle begeleiding van yoga, meditatie en later de yoga weekenden, ademtherapie, de begeleidende meditaties, de vrouwencirkel en alle reizen die ik samen met Tiaka heb gemaakt in de afgelopen 7 jaar heeft er voor gezorgd dat ik weer mijzelf mag zijn en dat ik weer naar mijn eigen ik kan kijken. Ik zei laatst nog tegen Tiaka...."je bent mijn goeroe" 😇

Eva
Edyta

Ik volg bij Tiaka 1 op 1 sessies: eerst voor Balance Breathing en nu voor energiewerk. Tiaka voelt bij mij wat er nodig is om mij in verbinding met mij hogerezelf te brengen. Elke keer is het voor mij een bijzonder reis. Er vallen lagen van mij af: verdriet, pijn , boosheid. Ik voel me veilig bij Tiaka en ik heb volledige vertrouwen in haar. Ik blijf mijn hele leven dankbaar dat ik haar mocht ontmoeten... dank je wel dat je er bent 💖🙏

Edyta
Karin

Een uurtje Yoga bij Tiaka is een uurtje weg uit de dagelijkse dingen. Het voelt als speciaal voor jou gemaakt, de oefeningen zijn precies wat je nodig hebt. Tiaka is een warme, hartelijke en invoelende vrouw met een aangename stem. Als ik mezelf een echt kadootje wil geven, dan boek ik een ademreis bij Tiaka. Een unieke ervaring !!

Karin
Ton

Sinds 3,5 jaar volg ik diverse yogalessen bij Tiaka. Vooral bewegingen en strekkingen die het lijf nodig heeft om het statische kantoorleven te compenseren. Van enkel tot nek worden alle beweegbare gewrichten systematisch geactiveerd op een rustige manier en zonder spierpijn. Na 1,5 jaar had ik de moed om een meer meditatieve les te volgen. Niet makkelijk om 15 tot 30 min in meditatiezit te verblijven, maar Tiaka nam ons mee en leidde ons naar de stilte in onszelf en haalde de onrust uit ons hoofd en lijf. Nu kan ik niet meer zonder en voel dat ik mezelf beter van de drukte om me heen kan afsluiten en daardoor een fijner leven leidt als voorheen. 

Ton