Team reizen

Team reizen

Een aantal keer per jaar organiseert Studio Tiaka een weekend of weekreis in binnen of buitenland.

Deze reizen begeleidt ik natuurlijk niet in mijn eentje dus op deze pagina stel ik graag jullie mijn fantastisch team voor!

 

Hallo, mijn naam is Peggy.

Momenteel ben ik 44 jaar, getrouwd en heb 2 prachtige kinderen, Anouk en Milan. Verder doe ik graag yoga, meditatie, creatieve dingen en ik ben gek op dieren. Zelf hebben we 2 poesjes (Bella & Luna), een hamster (Harry) en ons paard (Jochem)

Ik ben NLP Master Practitioner, Balance Breathing ademcoach en energetisch therapeut.

Met enthousiasme mag ik deel uitmaken van het team van Studio Tiaka. Ondertussen ben ik al een paar keer mee op reis geweest als adem en energetisch coach. Iedere keer is weer uniek en geweldig om te ervaren welke transformatie er plaats vind in de groep. Je ziet letterlijk het verschil aan het begin en einde van de reis.

Ik ben dankbaar dat ik op deze manier een bijdrage mag zijn voor andere mensen in hun persoonlijke ontwikkeling.

“Soms moet je gewoon even ademhalen, vertrouwen, loslaten en zien wat er gaat gebeuren”

 

Mijn naam is Tura en ik maak al 5 jaar deel uit van het team wat mee op reis gaat.

Het beoefenen van zen-meditatie brengt mij in balans en in dit moment. Ik geniet van stilte en de dingen hun natuurlijke beloop gunnen. Ik hou van zingen en van dansen.

Ik ben vader van twee kinderen en heb twee kleinkinderen.

Tijdens de yogaweekeinden begeleid ik o.a. het systemisch werk (familieopstellingen).

In mijn praktijk in Amsterdam coach ik mensen met adhd-add, angsten en depressie. Regelmatig geef ik workshops over de ontspanningstechniek van de Amerikaanse atletiekcoach Bud Winter (1909-1985). Mijn best verkochte boek heet `Vrij van chronische depressie in 21 dagen”.

Ik verheug me iedere reis weer om, samen met Tiaka, Peggy en Larissa,  een speels, bruisend en verdiepend weekend met jou te ervaren.

Tot dan!

Tura Gerards

Ik ben Larissa en ik hou van eten!

De geuren, de smaken, de kleuren, de herinneringen, de verbinding; ik kan er geen genoeg van krijgen. Dat ik hier nu andere mensen mee mag voeden en inspireren, als werk, maakt me intens dankbaar.

Ik ben van ver gekomen. Vroeger als kind lustte ik werkelijk niets. Op mijn dertiende besloot ik vegetarisch te gaan eten, omdat ik het zo zielig vond voor de diertjes, maar alle vervanging voor vlees vond ik maar vies. Verder dan wat extra kaas of ei kwam ik eigenlijk niet, en lichamelijk worstelde ik dan ook met tekorten en allerlei kwaaltjes. Pas toen ik uit huis ging en zelf begon te experimenteren met voedsel, kreeg ik de smaak letterlijk te pakken. Mijn vele reizen gaven de zaadjes water en voor ik het wist stond ik in een enorme groentetuin te oogsten en te creëren. Hier kon ik mijn ei helemaal in kwijt, en het smaakte naar meer!

Ik leerde steeds beter naar mijn lichaam te luisteren en haar te geven wat ze nodig had. Met zoveel mogelijk smaak en variatie, zodat voeding echt een feestje werd. Mijn werk als antropoloog liet ik achter me, en via een aantal restaurant keukens en vele film sets kwam ik uiteindelijk uit bij het koken voor spirituele festivals en retraites. Nog altijd is dit mijn passie.

Ik vind het prachtig om groepsprocessen mee te mogen maken, om mensen mee te nemen op een culinair avontuur en te zien hoe voedsel kan bijdragen aan transformatie, inspiratie en goede energie. Gezond en goddelijk lekker eten kan echt prima samen gaan, en daar overtuig ik graag iedereen van!

 

 

Hoi, mijn naam is  Jeroen en ik ben, net als Tiaka en Peggy, Balance Breathing ademcoach. Ik ben 43 jaar en getrouwd met Winette en samen hebben wij drie prachtige dochters, Vere (8 jaar), Claire (11 jaar) en Hannah (13 jaar).

Ik ben een aantal jaren geleden in aanraking gekomen met Balance Breathing (tijdens een vergelijkbare reis als deze). Dat was voor mij zo’n geweldige ervaring dat ik meteen voelde dat ik hier verder mee wilde en ook anderen in aanraking wilde brengen met de kracht van adem als hulpmiddel in hun persoonlijke groei.

Ik ben inmiddels 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven, een vrij zakelijke en rationele omgeving. Ik merkte dan ook dat ik in de loop der jaren steeds meer het contact was verloren mijn gevoel en spiritualiteit, zoveel zelfs dat ik er last van begon te krijgen.

De kracht van Balance Breathing was voor mij dat deze ademtechniek is staat is om alle verstandelijke weerstand te overbruggen en mij weer in contact te brengen met mijn gevoel en spiritualiteit. En dat heeft mij heel veel hernieuwde vrijheid en persoonlijke groei gebracht. Die ervaring gun ik sindsdien iedereen en geef ik met heel mijn hart heel graag door als coach.

Dat wil overigens niet zeggen dat ik nu een permanente brug heb geslagen en geen strijd meer ervaar tussen mijn hoofd, hart en gevoel. Die is er wel degelijk nog steeds (old habits die hard ;-). Maar dat is tegelijkertijd ook het mooie, het is een reis. Een reis die me iedere keer een stapje verder brengt.

Ik vind het daarom fantastisch om met jullie op reis te gaan en samen met het team er te zijn voor jullie. Uit eigen ervaring weet ik hoe mooi dit soort reizen zijn. Even alle tijd en aandacht voor jezelf en je eigen ontwikkeling.