Reizen

Reizen

Hoe heerlijk is het om echt eens de tijd te nemen voor jezelf en net even dat stukje dieper te gaan dan dat je op je yogamat doet tijdens dat uurtje in de week. Ik zie vaak gebeuren dat mensen in mijn lessen geraakt worden of weerstanden ervaren. Maar de duur van de les te kort is om echt de ruimte te nemen om met dat stukje aan de slag te gaan.  Vanuit dit verlangen ben ik ruim 8 jaar geleden gestart met het organiseren van yoga en meditatie weekenden en retreats van een volle week in binnen en buiteland.

Tijdens deze retreats ga je echt op reis met jezelf. We nemen uitgebreid de tijd om los te laten wat los gelaten mag worden. Vanuit ruimte en liefde mag je  jezelf opnieuw ontmoeten en omarmen.

Inzichten openbaren zich vanzelf en geven je inspiratie om je leven op te pakken vanuit verbinding en vanuit je gevoel.

Deze retreats zijn zo ontzettend transformerend en helend. We maken gebruik van ademsessies, lichaamswerk, massages en natuurlijk het dagelijkse portie yoga en meditatie. Wij gaan ervan uit dat iedereen zijn mooiste leven mag gaan leiden en dat iedereen de mogelijkheid heeft om zich volledig op deze aarde neer te zetten.

Leef je Dharma (ware levenspad).

Onze eerstvolgende retreat is van 25 – 27 februari 2022. Dan reizen we af naar de achterhoek voor een Connected Womenhood Retreat. 

Deze retreat is speciaal voor vrouwen. Wil je meer informatie lees dan hier verder.