Meditatiecursus

Meditatiecursus

Meditatiecursus

Maak in 8 weken een mooie start met mediteren.

Zou je graag willen mediteren maar heb je geen idee waar en hoe je zou moeten beginnen? Dan is een meditatiecursus wellicht een goede start voor je.

Natuurlijk kan je gewoon gaan zitten op een stoel of op een kussen maar dan… zit je wel goed? Wat moet je toch met al die gedachten en weerstanden die zomaar oppoppen?

Tijdens deze cursus besteden we aandacht aan een goede manier van zitten, waarbij je je lichaam niet overbelast. We bouwen rustig op waarbij je kan wennen aan het in aandacht zijn met je lichaam en mind.

We doen ademhalingsoefeningen die ondersteunend zijn om je lichaam meer rust te laten ervaren. Daarnaast maken we kennis met de diverse meditatietechnieken.

Gedurende 8 weken komen we wekelijks bij elkaar om een uur samen te oefenen en te leren. Je ontvangt de geluidopnames van de meditaties die we gezamenlijk gedaan hebben zodat je thuis het oefenen voort kan zetten waardoor je lichaam en geest wennen aan het mediteren. 

Deelname aan de cursus vraagt een investering van €195,- inclusief BTW. De cursus wordt gegeven in groepsverband. Minimale groepsgrootte start cursus is 6 deelnemers.

Wanneer start er een meditatiecursus?

  • Woensdag 1 september 19:00 – 20:00 uur, laatste lesdag 27 oktober.           
  • Woensdag 3 november 19:00 – 20:00 uur, laatste lesdag 22 december                  
  • Woensdag 12 januari 19:00 – 20:00 uur, laatste lesdag 9 maart

Opgeven en aanschaffen van de cursus via https://studiotiaka.nl/prijzen/