Docenten studio Tiaka

Docenten studio Tiaka

Docenten Studio Tiaka

Tiaka Wijdeman

Tiaka is Hatha-yoga docent, Balance Breathing ademcoach, energetisch therapeut en eigenaar van Studio Tiaka.

Yoga betekent voor mij: verbinding maken met mezelf, waarnemen hoe mijn lichaam voelt, hoe mijn adem stroomt en welke gedachtes mij bezig houden. Het is een bewustwording van het moment waarin ik ben. Vanuit dit bewustzijn laat ik spanning los, kom ik op adem en ontstaat er ruimte om te genieten van de mooie dingen in het leven.

Mijn lessen kenmerken zich door rust en aandacht voor het lichaam en de adem. Het verbinden van adem aan yogahoudingen brengt je in en diepe ontspanning en flow.

Ik leer je je gevoel te ontwikkelen en verras je graag met creatieve en intuïtieve lessen; elke les is anders. Ook in meditatie weet ik je mee te nemen naar een staat van helder waarnemen, voelen en accepteren wat er is.

 Elke les is een cadeautje… Kom ervaren en geniet!

Diane De Bueger Hinterkeuser

Diane is Hatha-yoga en geeft de Mindfull evening lessen in Studio Tiaka

Met veel plezier geef ik inmiddels meer dat 5 jaar les. Ik heb gemerkt dat ik zelf blij word om bewust te zijn. Bewust te blijven voelen van mijn lichaam en bewust waar te nemen van mijn gedachtestroom.

Het helpt mij om de algemene zaken die het leven brengt gemakkelijker en met meer plezier te doorstaan en de moeilijke momenten aan te kunnen. Daar waar ik vroeger volledig werd ondergesneeuwd geeft de yoga mij een stabiele basis om op terug te vallen.

Heel helend vind ik dan ook het lesgeven van yoga. Het houdt mij scherp, ook in het dagelijks leven. Hierdoor ervaring veel meer licht, lucht en plezier op de dag. Bekijk ik situaties met een glimlach en zie ik sommige ervaringen als fijne lessen in plaats van “dit overkomt  mij altijd. Ik werk met de eigen energie, de adem op allerlei manieren, asana’s en soms enkele vloeiende bewegingen die lijken op tai chi. Kom en ervaar!