Chakra Balancing

Chakra Balancing

Chakra Balancing

Intuïtief waarnemen, kunnen voelen van energie en daarmee in connectie kunnen komen wat een prachtige gave.

De afgelopen jaren ben ik echt gaan ervaren dat alles energie is, onze gedachten, woorden, patronen, emoties maar ook alles om ons heen. Hoe mooi om daar bewust van te zijn en daarmee te kunnen werken om zo heling en balans te kunnen genereren! Eerst door in mijn eigen proces te gaan, het helemaal te doorleven en te integreren. Kleine stapjes maken om het daarna door te geven, anderen het te laten ervaren en de verwondering te mogen zien hierin.

Nu is het tijd om door te pakken en dit volledig in mijn praktijk aan te bieden door middel van Chakra Balancing.

Chakra Balancing is het balanceren van de chakra’s. Hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en worden het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons opnieuw in balans gebracht. Het is geen medicijn op zich, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest.

Als deze zeven chakra’s allemaal in verbinding staan en in balans zijn met elkaar, ben je gezond in je in je fysieke, mentale, energetische en spirituele zijn. Chakra’s nemen energie op en geven energie af via de energiebanen die door je lichaam stromen. Ze zijn dus altijd in beweging en hebben een grote invloed op het evenwicht. Als ze goed functioneren, kun je evenwichtig leven. Maar wanneer een van de chakra’s dichtzit, geblokkeerd is of juist overactief, kan dit leiden tot psychische en fysieke klachten.

Tijdens de behandeling lig je ontspannen en zal ik met mijn handen jouw chakra’s gaan voelen om te ervaren hoe ze stromen of juist niet. Door jouw energie uit te nodigen met mij in connectie te komen kan ik de energie gaan verplaatsen en meenemen naar de plekken waar het niet stroomt of geblokkeerd is door vastgezette emoties.

Ik neem je energie dus eigenlijk mee op reis en dat voel je! Je lichaam reageert op zijn eigen unieke manier en ik zal jou in alle veiligheid en vertrouwen begeleiden op jouw reis. Een Chakra Balancing werkt lang door en is niet alleen helend, maar kan ook zeer ontspannend zijn.

Een prachtige reis die ongeveer 2 uur in totaal duurt.

Meer informatie of wil je direct een afspraak maken?

Om een afspraak te maken of om meer informatie te krijgen en je vragen te stellen, neem contact met mij op via 06-55955052 of stuur me een e-mail via info@studiotiaka.nl