Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacred Heart Cacao Ceremony

30 december 2022 @ 13:00 17:00

De laatste workshop van het jaar! Nog even een moment voor jezelf nemen om het jaar liefdevol af te sluiten en je voor te bereiden om een nieuw jaar.

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als een heilige drank om te verbinden met het goddelijke. In een ceremonie wordt cacao op een bewuste manier gerespecteerd als een plantmedicijn. Het is een krachtige katalysator voor helend werk.

Cacao helpt ons om naar binnen te reizen, ons te verbinden met ons hart, patronen bloot te leggen, zelfliefde te cultiveren, bewustzijn te vergroten en ons te ondersteunen op ons pad en in persoonlijke groei. Het creëert geen dingen die er niet zijn, maar is een krachtige katalysator voor deze processen. Het staat bekend als een hart openend medicijn dat helpt om inzicht en bewustzijn te vergroten.

In de westerse cultuur zijn we niet gewend om planten als heilig te zien of bepaalde krachten toe te kennen. We kunnen veel leren van planten en kennis van inheemse culturen.

Tijdens deze Sacred Heart Cacao Ceremony neem ik je mee op een Reis, een reis door je lichaam. Je lichaam als portal naar wat er in jou verscholen ligt.

Door je lichaam uit te nodigen tijdens een serie yoga houdingen, zal je hart openen om nog dieper bij jouw ware essentie te komen. Door je met jouw hart te verbinden weet je waar je bent, wat je voelt en ervaart, en kunnen we laten wat niet meer dient. Door ons op deze manier te verbinden met ons hart, opent ons lichaam, zich helemaal, in diepe ontspanning, innerlijke rust en een diep gevoel van vrijheid. Our natural state of Being.

We ontmoeten ons Zelf en elkaar in openheid en zachtheid. We geven ruimte aan adem en dans. Laat je meenemen op reis Sjamanistische klanken, Goddelijke frequenties en helende energieën in een prachtige ceremonie vol liefde, hartverbinding, beweging, dans en levensvreugde

€66 Sacred Heart Cacao Ceremony

Studio Tiaka

Hugo de Vriesstraat 32, 2152 CT Nieuw-Vennep

Hugo de Vriesstraat 32
Nieuw Vennep, 2152 CT
+ Google Maps
0655955052